Juridische Kennisgeving

Deze site is bedoeld om onze gebruikers te voorzien van educatieve informatie te verstrekken. Het is niet bedoeld als medisch advies aan een bepaalde persoon. De informatie zal hopelijk het verhogen van uw kennis over uw gezondheid en onze diensten. GEBRUIK DE WEBSITE VOOR MEDISCHE DIENSTEN. IN HET geval van een noodsituatie, 911, IS UW LOKAAL noodhulp NUMMER, en / of uw persoonlijke arts.

Privacy Statement
We zullen alle informatie die u ons via deze website met enige andere organisatie of persoon niet zonder uw toestemming, tenzij vereist door de wet of in overeenstemming met onze HIPAA Bericht van Privacy praktijken met betrekking tot uw medische gegevens.

Sites van derden
Deze site bevat links naar sites van derden voor uw gemak. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van die sites. U krijgt toegang tot deze sites en hun diensten op eigen risico. De links niet een goedkeuring te geven door ons.

ontkenning
U stemt ermee in dat uw toegang tot en gebruik van deze site is onderworpen aan deze voorwaarden en alle toepasselijke wetten op eigen risico. Deze site en de inhoud ervan worden aangeboden aan u op een “as is”, “zoals beschikbaar”, en “met alle gebreken” basis. De site kan fouten bevatten en kunnen niet compleet, veilig, accuraat, of beschikbaar zijn. We wijst uitdrukkelijk elke verklaring of garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de site, de services die op de site, of de juistheid of volledigheid van de informatie op de site. Personen die toegang hebben tot deze informatie de volledige verantwoordelijkheid voor het gebruik van de informatie en begrijpt en gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige claim, verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie.

Copyright © 2016
Alle rechten voorbehouden.

U kunt deze site en de inhoud te bekijken via uw webbrowser en elektronisch te kopiëren en de harde kopieën van delen van deze site af te drukken uitsluitend voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elk ander gebruik, met inbegrip van de reproductie, aanpassing, verspreiding, overdracht, en weergave van de inhoud van deze site is strikt verboden.

Virussen
We kunnen niet garanderen dat elk bestand of programma te downloaden of de uitvoering van deze site vrij is van virussen of andere omstandigheden die zouden kunnen beschadigen of verstoren van gegevens, hardware of software. Je neemt alle risico’s voor het gebruik van alle programma’s en bestanden op deze site. U vrijwaart ons van alle verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik ervan.