Neuscorrectie Hulp

Posted in : Neuscorrectie on by : thepeatedmoordramclub , Comments: 0
Banner

De neus is een bepalend beeld hoe andere mensen u zien. Het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen de wens hebben om iets aan hun neus te laten veranderen. Of het nu gaat om de grootte of de vorm, er zijn veel punten waarop de neus gewijzigd kan worden.

Vormen van neuscorrectie

Hieronder ziet u een klein overzicht van alle verschillende manieren waarmee u geholpen kunt worden:

  • Een verbeterde vorm van de neuspunt
  • Een scheefstaande neus recht zetten
  • De hoek tussen de neuspunt en de bovenlip aanpassen
  • De neusvleugels verkleinen
  • Een bochel op de neus verwijderen

Uw neus is zeer persoonlijk en daarom is het belangrijk dat hij goed bij uw gezicht past. Kiest u daarom voor een professionele chirurg die weet waar hij het over heeft. Bespreek met hem de wensen en verwachtingen die u bij de correctie heeft en schroom ook niet te vragen of hij u een simulatie van het te verwachten resultaat op een computerprogramma kan laten zien.

Risico’s

Zoals bij iedere operatie kunnen er complicaties  ontstaan zoals een bloeding of ontsteking. Kiest u daarom voor een professionele chirurg. Ook is het mogelijk dat na de operatie u een verandering waarneemt in het gevoel van de neus of een tijd een beetje last hebt van uw ademhaling. Gelukkig komt dit zelden voor.

De behandeling zelf

De behandeling vindt plaats onder volledige narcose. De chirurg maakt bij de behandeling vrijwel altijd kleine sneetjes in de binnenkant van de neus, zodat hier van buitenaf niets te zien is.

Ook al lijkt een neusbehandeling een heftige ingreep, vaak ondervindt de cliënt na de neusoperatie geen of weinig pijn. Alleen als er een stuk van het bot verwijdert is kunt uw neus tot 2 weken na de operatie nog pijnlijk aanvoelen.

Na de operatie

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe neus, en daarbij ook een nieuwe uiterlijk! Het is belangrijk om te weten dat uw neus vaak niet direct na de operatie zijn blijvende vorm zal hebben, dit om frustraties te voorkomen. Het duurt vaak een paar maanden voordat het definitieve resultaat te bewonderen is.